Swaziland

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Swaziland

Onroerend goed te koop in Swaziland

Swaziland is een kleine monarchie in het achterland van zuidelijk Afrika. Het grenst aan Zuid-Afrika in het noorden, in het westen en in het zuiden, en met Mozambique in het oosten. Het heeft geen uitlaat op de zee. De hoofdsteden zijn Mbabane en Lobamba.

Dankzij het overheidsbeleid dat nieuwe woongebieden wil creëren, is er een aanzienlijke verbetering van de vastgoedmarkt en een toename van het aantal te koop staande woningen in Swaziland.

 

De vastgoedmarkt in Swaziland wordt gekenmerkt door onvoldoende aanbod van betaalbare woningen, zodat de lokale bevolking het zich niet kan veroorloven om hun eigen huis te kopen en daarmee het groene licht geeft aan buitenlandse investeerders die geïnteresseerd zijn in woningen te koop in Swaziland.

 

De beste plaatsen om te zoeken naar woningen te koop in Swaziland zijn Lobamba, Mbabane, Manzini en Simunie.

Manzini biedt interessante panden te koop aan omdat er een luchthaven is.

Lobamba is rijk aan accommodatiefaciliteiten en trekt daardoor buitenlandse investeerders aan die geïnteresseerd zijn in het kopen van huizen te koop in Swaziland die kunnen worden gebruikt als vakantieverblijven.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 10642

Verkoop Landbouwgrond, Swaziland, Mbabane, Mbabane, Mbabane

Reserved negotiation
Verkoop
Landbouwgrond

250000 m²
Grond te koop
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB